Seguidores

viernes, 16 de septiembre de 2011

Primer partit al municipal

Ja arriba! D'aquí a no res el CF Begues debutarà a casa davant el Pubilla Casas, un equip que també va perdre en la jornada inaugural.

Per part de l'equip beguetà hi han novetats a la convocatòria:

Porters: Nil i Jordi.
Defenses: Albert, Cesc, Marc Vendrell, Gómez, Guillem,
Migcampistes:  Alex V., Martí, Marc Guasch, Edgar, Axel i Raul.
Davanters: Dume, Edu, Uri, Gonzalo i Andy.

Aquesta setmana es cauen respecte la setmana passada Cristian i Tutu. Entren al seu lloc Cesc i Edgar. Tampoc van convocats aquesta setmana Pier i Ernest. Sé que Ernest continua lesionat, però no sé els motius perquè Pier no entra en les convocatòries (falta als entrenaments, decissió tècnica,...)

Amb una plantilla tan àmplia sembla que el cos tècnic comença a fer rotacions en les convocatòries. Així doncs, l'equip titular que crec que pot sortir aquesta setmana és el següent:

Crec que després del primer partit de lliga, Martí podria entrar en el lloc de Gonzalo. Tot i que el mister està demostrant plena confiança en Gonzalo, Martí és un grandíssim jugador que no pot estar a la banqueta, i segur que l'equip tècnic n'és conscient. Per tant, crec que de moment el jugador amb més números de sortir seria l'extrem gavanenc, que ha tingut una pretemporada més irregular que Edu o Andy.
Tot i que Guillem no va tenir una actuació molt encertada la setmana passada, segons em comenten, la seva trajectòria en la pretemporada ha estat impecable, i crec que s'ha guanyat a pols una segona oportunitat. Pero que no afluixi que aquesta setmana ha estrat Cesc!
No crec que en la resta de posicions hagin més canvis, però podria ser que es donin oportunitats de sortida a altres jugadors que també ho  estan fent realment bé. No seria extrany que Uri sorti d'entrada també...

Així que  a veure com va aquest primer partit de lliga al Municipal. Tot i que es preveuen pluges, espero que l'afició no falli en l'estrena a casa. No serà un partit gens fàcil. De fet, crec que aquest any no ho serà cap partit. En aquesta categoria no hi han "Masquefas"...

D'altra banda m'alegro molt que l'Albert Escala també s'engresqui a mostrar les seves opinions al seu blog: http://albert-escala/blogspot.com Espero compartir moltes opinions amb tú Albert!

No hay comentarios: