Seguidores

domingo, 4 de septiembre de 2011

El primer equip del Begues s’imposa 1-0 al Sant Ignasi

Aquest matí s’ha jugat al municipal el darrer partit de la pretemporada del primer equip del CF Begues, que l’ha guanyat per 1 gol a 0 davant el Sant Ignasi (segona catalana).

Desprès de fer un partidàs davant el Manresa de primera catalana, pensava que el partit davant el Sant Ignasi no seria tan disputat com finalment ha estat. L’equip de Barcelona ha estat un conjunt molt compacte, que no deixava jugar al centre del camp i sabia perfectament com defensar en cada zona del terreny de joc. Segurament per mi serà el partit més fàcil de resumir: durant molt temps el Begues triangulava entre el porter, els dos centrals i un migcampista, i l’equip visitant esperant en zona de ¾. El Begues difícilment superava aquesta teranyina amb toc, i havia d’avançar amb desplaçaments en llarg.



 Aquest ha estat la imatge del partit. Porter i centrals beguetans passant-se la pilota una i altre vegada, sense trobar un linia de pase clara.

L’equip titular ha estat el següent: Nil; Vendrell, Cristian, Albert, Gómez; Guillem, Raul, Marc Guasch; Edu, Andy i Gonzalo. En aquesta primera part el porter local Nil ha tocat, sense cap mena de dubte, més pilota que els nostres davanters, i el partit es convertia en una guerra al mig del camp per agafar el control, que cap dels dos equips aconseguia dominar. Les segones jugades es convertien en les protagonistes del partit, per desgràcia dels aficionats.


Edu rematava una jugada davant la poblada defensa del Sant Ignasi.

L’equip beguetà ha trigat molt a sortir al camp per iniciar el segon periode. Suposo que l’equip tècnic mirava de rectificar alguns aspectes tàctics per poder trencar el sistema defensiu visitant. L’equip a la segona part ha estat: Nil (Jordi minut 61); Ernest, Cristian (Cesc minut 56), Casa, Gómez (Tutu minut 67); Guillem, Raul, Álex Vázquez; Edu, Andy (Dume minut 61) i Gonzalo (Martí minut 67). Tàcticament s’ha mirat de crear superioritat baixant molt més a rebre Raul a la zona defensiva. Tot i que això no ha suposat gran millora en el joc de creació, si que ha provocat que el rival solament ataqués amb pilotes bombejades des de la seva pròpia defensa. El gol de la victòria no podia arribar d’una altra manera que no fos a pilota aturada, en el minut 81. En un còrner servit per l’equip beguetà, després d’alguns rebots, Edu engaltava un fort xut des de l’interior de l’àrea rival. La pilota picava violentament al travesser, sobrepassava la línia de gol i tornava a entrar al camp. Tot i les protestes del jugadors del Sant Ignasi, el linier no ha dubtat i donava gol correns cap al mig del camp. Des de la grada no s’ha vist prou bé si realment ha estat gol o no. E gol ha fet justícia a l’equip que ha portat el pes de l’encontre durant la majoria del temps i que sempre ha proposat un futbol més  vistós.

Partit molt igualat amb dos equips molt similars en la seva forma de jugar, i físicament a punt per l’inici del campionat. Segurament aquesta temporada ens trobarem molts equips com el Sant Ignasi, on l’estratègia ha de ser crucial per aconseguir punts. Tenim bons llençadors, i excel·lents rematadors. Solament falta treballar-lo als entrenaments i treure’n profit als partits.




No hay comentarios: