Seguidores

viernes, 2 de septiembre de 2011

Calendari pretemporada C.F. Begues “B”.

Ja és públic el calendari de la Copa Penedés, que aquest any també disputarà el Begues “B”, i servirà per preparar la pretemporada a l’equip filial. En aquesta edició l’equip de l’Evert defensarà el títol.

Concretament el Begues està enquadrat al grup B, juntament amb la Martinenca, la Unión Sudamericana, i el Font-Rubí. La seu d’aquest grup serà a Sant Martí Sarroca.

El primer partit serà demà dissabte 3 de setembre a les 19.00 hores davant la Martinenca. El segon partit serà davant el Font-Rubí el dissabte 10 de setembre a les 17.00 hores. Finalment el Begues B s’enfrontarà a la Unión Sudamericana, en principi, al dia següent a les 17.00 hores. Dic en principi perquè sembla ser que l’equip del Garraf té problemes de calendari, i està negociant amb el Begues un canvi de data i hora del partit.

A partir d’aquí es disputaran eliminatòries, fins completar el torneig. El calendari d’aquestes eliminatòries encara no les conec.

Bons partits per començar a treballar la pretemporada pero…OJU! No ens despistem. A veure si anem a participar en el torneig pensant que l’hem de guanyar si o si. Aixó és pretemporada: no podem caure en el parany de prioritzar en guanyar partits i oblidar que l’autèntic objectiu és preparar a l’equip per la temporada, que és realment on s’han de treure els punts!

Molta sort als companys del B per aquesta pretemporada!

1 comentario:

andy dijo...

Creo que el B gana cada año. Cuanto más comprometidos están mas competitivos serán y creo que ese compromiso crece cada año (es mi impresión). A ver si podemos verles en lo alto de la tabla, suban o no, luchar por ello es muy entretenido ;);)

Suerte!!!