Seguidores

viernes, 23 de septiembre de 2011

Prèvia jornada 3

Demà mateix torna a jugar el primer equip del CF Begues davant el Juventud Prat.
El nostre equip visita a un rival molt perillós, que encara no ha puntuat en cap dels dos partits ja disputats.
 

Per part de l'equip beguetà hi han novetats a la convocatòria:

Porters: Nil i Jordi.
Defenses: Albert, Cesc, Marc Vendrell, Gómez, Guillem, Cristian.
Migcampistes:  Alex V., Pol, Marc Guasch, Edgar, Axel i Raul.
Davanters: Edu, Uri, Gonzalo i Andy.

Aquesta setmana es cauen respecte la setmana passada Martí i Dume per lesió. Entren en el seu lloc Cristian i Pol, que s'estrena en una convocatòria. Continuen sense ser convocats Pier per lesió, i Ernest (aquesta setmana per decissió tècnica) i Tutu.
 
Aquesta setmana, excepte  Ernest (que s'havia perdut les anteriors convocatòries per lesió) i Tutu, les altres dues baixes es produeixen per lesions. Espero que aquest jugadors es recuperin el més aviat possible, però sobretot, que es recuperin bé. Així doncs, l'equip titular que crec que pot sortir aquesta setmana és el que es pot veure en el gràfic adjunt. Però vist els canvis realitzats la setmana passada (que personalment no m'esperava) i veient el bon resultat obtingut, aquesta setmana aventurar un onze titular és lo més semblant a una loteria que hi ha. Perfectament podria haver rotacions en la posició dels centrals; també Raul podria tornar a ocupar el lateral dret, i deixar una vacant en la mitja punta, on podrien optar molts jugadors. La baixa de Martí també obre una porta molts jugadors: Uri, Gonzalo, Pol, Edgar,... Si una cosa té aquesta plantilla aquest any, a banda de molta qualitat, és una impressionant versatilitat i polivalència de la majoria dels seus integrants

Tot i el l'inci decebedor del Juventud Prat, no ens podem refiar ni un pél. A aquestes alçades de competició la classificació no es fiable per determinar el nivell dels equips. Per tant, segur que serà un partit molt disputat que es pot declinar en petits detalls o estratègia.
 
La meva porra per demà és J. Prat 1- Begues 2 (gols d'Andy que s'estrena i ....Uri de penal a les acaballes del partit!). Molta sort i a veure si ens portem els 3 punts cap a Begues!



No hay comentarios: