Seguidores

sábado, 8 de octubre de 2011

Setmana molt carregada

Setmana molt carregadeta, personalment i futbolísitcament.

Personalment, per fí he acabat les calsses de la uni. Entre estudiar per l'exàmen de divendres, i fer els treballs que també havia de liiurar, pràcticament no he tingut ni de respirar! Futbolísticament perquè el Begues va jugar un partidet amistòs contra el Vista Alegre B. Va ser dijous, quan els nostres van golejar per 5 o 6 a 0 al conjunt de Castelldefels. No sé segur el resultat, ja que els propis ex-companys no ho tenen molt clar, i a la web oficial no s'ha informat ni del resultat, ni es va posar que es jugava aquest partit. Sembla que va ser una passeig, i que la diferència entre els dos conjunts va ser molt gran.

D'altra banda tornem a tenir convocatòria, pel partit contra el Sant Mauro. Les lesions fa que la convocatòria sigui:

Porters: Nil i Jordi.
Defenses: Marc Vendrell, Albert, Tutu, Guillem, Cristian, Gómez
Migcampistes:  Ernest, Edgar, Axel, i Raul.
Davanters: Edu, Pol, Dume, Gonzalo, Uri i Martí.
Vist els onzes inicials de les jornades anteriors, encertar amb l'equip titular que jugarà aquest diumenge per la tarda és lo més proper a  llençar el tarot i endevinar què passarà. Ho dic perquè amb les rotacions que s'estan fent, des de fòra és pràcticament impossible encertar! Però farem una proposta.

En quant a la previsió del que pot ser el partit, doncs és sense cap mena de dubte un  partit trampa. Partit amb horari atípic  (diumenge tarda), i un dels desplaçaments més llargs de la temporada. Ja sabem que el St. Ildefons (que fins aquesta jornada era co-lider) ha perdut al camp  del Cubelles, que no havia guanyat cap partit. El Sant Mauro tampoc ha guanyat cap partit, i segurament els nostres jugadors es trobaran un rival molt necessitat, el que es diu un partit "a cara perro" (si em permeteu l'expressió...). Si l'equip fa un partit seriós en defensa, amb el pas dels minuts els locals (molt més necessitats de punts) es poden possar nerviosos, i aquí és on el Begues pot treure molt profit d'aquesta situació.
 
Sort pel nostre equip i ànims pels lesionats. Jo no podré anar a veure el partit (massa lluny...), però miraré d'aproparme al Municipal a veure si els companys del B tornen a guanyar a casa desprès de l'ensopegada de la setmana passada.
 
La meva porra per demà és Sant Mauro 0- Begues 2. Gols d'Edu i Dume en una contra a les acaballes del partit. A veure si em fa cas i en l'un contra un amb el porter la col·loca a un costat! (parlo del Dume...)

No hay comentarios: