Seguidores

miércoles, 9 de mayo de 2012

Uri golejador centenari

Què us pensàveu? Que m'havia oblidat de l'efemèride del gol número 100 de l'Uri? Doncs no! Un fet com aquest mereix un post especial, un petit reconeixement desde Futbol Beguetà!

Ben d'hora, però ben d'hora, ben d'hora el "Pepitu" ja va començar a golejar amb el primer equip del Begues. Va debutar la temporada 1997-1998 (segons les dades de la web del CF Begues), i des de llavors no ha parat de sumar gols i més gols. L'Uri ha estat sempre un jugador molt versàtil, prova d'això és que ha jugat en gairebé totes les posicions del camp, fins i tot de central! Però juguès on juguès, sempre ha estat un futbolista que mirava cap endevant, cap a la porteria rival. La seva jugada d'anar-se per banda dreta, amagar la centrada i retallar per dintre, trencant la cintura dels laterals esquerres rivals ja és tot un clàssic del Municipal. Des del seu debut, ha anat evolucionant i millorant, any rere any, per acabar convertint-se en un jugador completíssim: domini del joc aeri, bones centrades, bon llençador de faltes, criteri a l'hora de jugar la pilota, i un cacau amb la dreta excepcional. Fins i tot, el considero el jugador amb més sang calenta de la seva lleva (oju quan es posa vermell!). Per rematar, he pogut conviure amb ell com a company de vestuari, i en aquest aspecte encara és millor que jugador de futbol (com dirien en algun barri de Sant Boi, bon jugador, però millor persona! ;P). L'afició n'és conscient, i prova de l'estima que el tenen va ser la sonora i llarga ovació que el públic del Municipal li va brindar quan va fer el seu gol número 100 amb la samarreta beguetana.
Sense enrotllar-me més, a continuació us passo la seqüència fotogràfica del golarrrrrrro que va marcar al Sant Ildefons. Felicitats Uri, i tant de bó arribin 100 més!

Inici de la jugada: Andy roba la pilota al central del Sant Ildefons, i passa la pilota a Edu (sense marcatge a la frontal).
L'altre central no té més remei que fer falta a Edu (era penal?).

Uri és l'encarregat de llençar la falta. Edu i Axel fan pantalla per dificultar la visió del porter rival. Cos endevant! Així, així!

Uri arma la cama, alhora que els jugadors del Begues s'aparten de la barrera. Oju que us la fotrà a la cara!

La pilota surt molt ràpid, i agafa efecte cap a dintre salvant la barrera pel pal del porter.

La pilota es dirigeix directe cap a l'escaire de la porteria. El porter està a punt de tocar-la!

Després de picar al pal, la pilota acaba al fons de la xarxa! GOOOOOOL!  Uri surt del quadre de la foto, cel·lebrant el
seu gol centenari amb el Begues.

2 comentarios:

Andy dijo...

Felicitats Uri , ara toca mirar cap als 200 !

Pepe, muy muy chulo el post ;)

Força Begues

Futbol Beguetà dijo...

Gracias Andy. A ver si tu eres el próximo a quien le tengo que dedicar un post por su gol 100!