Seguidores

domingo, 13 de mayo de 2012

Tot i la derrota, el Begues s'assegura la permanència

Poca cosa diré avui del partit. No he pogut anar a Esplugues, i per tant, no tinc opinió mínimament formada al respecte. El resultat final ha estat Espluguenc 5 - Begues 3. Veient que ùltimament els comentaris al blog estan bastant animats, obro aquest post per si algú vol dir alguna cosa. Ara que dic això, segur que ni un comentari....

Gràcies als companys que m'han anat informant del partit via wasap (ho pases bastant malament, la veritat, i t'empipes com una mona!). Pel que comenten, partit bastant "caòtic". Molt llunyà del que estàvem veient en els darrers partits per part del nostre equip. Si al minut 30 es fan dos canvis, i al final acaba jugant Guillem de porter, per l'expulsió de Jordi quan s'havien esgotat els canvis, crec que és prou indicador de com ha anat el partit. No sé què ha pogut passar avui...una desconnexió "made in Begues"?

Part positiva, i importantíssima: tot i la derrota, amb la resta de resultats que s'han donat EL BEGUES SEGUIRÀ UN ANY MÉS AMB LINIERS AL MUNICIPAL! Això és molt més important que el que hagi passat avui a Esplugues. Crec que la trajectòria de la temporada permet a l'equip tenir marge per relativitzar una ensopegada com aquesta, i passar pàgina ràpidament. Vallirana visita el proper diumenge el Municipal, i amb la nostra afició no hem de fallar.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Exacto, hay que relativizar. 46 puntos, quintos, salvados a 3 jornadas del final, el cuarto a 5 puntos y el tercero a 7... Es para estar muy orgullosos!
A ver si éste domingo, con el campo a tope antes del arroz, se gana al Vallirana y se defiende la quinta plaza

Futbol Beguetà dijo...

Orgullosos por supuesto. Pero quedan 3 jornadas y 9 puntos en juego. Ojalá no nos dejemos llevar una vez conseguido el objetivo principal. Estaría más orgulloso aún si mi equipo es competitivo hasta el final (luego los partidos se pueden ganar, perder o empatar, pero SIEMPRE competitivos).
Gracias por opinar!