Seguidores

sábado, 13 de agosto de 2011

Nova equipació primer equip CF Begues

La temporada anterior, amb la consecució del campionat de lliga del primer equip del CF Begues, la directiva de l'entitat va tenir un bon gest cap els components de la plantilla cedint les respectives samarretes de l'equipació oficial a cadascun dels jugadors que haviem lluït (i rentat) durant tota la temporada. Un inmillorable present recordar l'històric any de l'ascens a segona catalana.

Aquest any el club ha hagut d'equipar-se amb nova indumentària. La primera equipació serà la clàssica amb franges verticals de color “verd del pi i groc del sol”. Un disseny molt similar a la de l'anterior temporada, amb la novetat d'unes franges de color negre al coll, mànigues i cintura. Un any més l’empresa del municipi Materiales Escala serà el patrocinador principal. La novetat serà la segona equipació, totalment de color negre amb uns detalls platejats en la zona del pit. El patrocinador principal d’aquesta segona equipació tornarà a ser aquest any Fusteria Ros.


Personalment tinc debilitat per les equipacions de color negre. No es que tingui vocació arbitral (ni molt menys!), però des de fa uns quants anys, quan van surtir les primeres equipacions d’aquest color, sempre m’han cridat molt l’atenció. Recordo especialment la segona equipació del Manchester United. De fet, molt abans, ja hem em vaig comprar una samarreta del Sheffield Wednesday d’aquest color (rondaria l’any 1991!!... L buuuf, sóc molt gran...).





No sé qui decideix el tema d'equipacions en el club, però des d'aquest blog el felicito, crec que ha estat una elecció encertada.

3 comentarios:

andy dijo...

La negra es tremenda, me encanta. Es curioso que no hayas citado la segunda equipación del Barça de este año ...

http://www1.pictures.zimbio.com/gi/Thiago+Alcantara+FC+Barcelona+v+Manchester+O5uuFdr2JsXl.jpg

José Luis Sola dijo...

Lo escribí antes de saber k la segunda del barça era también negra. Ahora encuentro alguna relación sospechosa...alguna mano blaugrana debe haber detrás...

oriol ros marcè dijo...

Moooola!!! Ja sóc seguidor del teu blog, pepelu! De pas m'he creat un blog per a mi, que potser no faré servir mai més, però bueno...

A mi m'agrada la negra també!