Seguidores

martes, 9 de agosto de 2011

Calendari pretemporada primer equip C.F. Begues.

Ja està planificada la pretemporada del primer equip del C.F. Begues.

Aquest any l’inici de la preparació va començar el pasat divendres 5 d’agost, amb una suau sessió de preparament, per tal d’acomodar als jugadors de cara al partit disputat el dissabte davant el Castelldefels corresponent a la Copa Catalunya. Però realment la pretemporada ha començat avui 8 d’agost. L’equip té per davant un mes per treballar. Un mes en el que s’han programat diversos partits amistosos.

El primer serà el proper 13 d’agost a les 20.30 hores davant el Sitges. L’equip suburens ha descendit de categoría aquest any, i jugarà a tercera catalana. Curiosament fa dos anys aquest històric del futbol català jugava dos categories per sobre del Begues, i enguany jugarà una per sota. Serà un partit especial per Àxel, que va jugar allà les últimes temporades abans de fitxar pel nostre equip. Davant ens trobarem segur a un equip potent, pensat per ascendir de categoría. A les seves files juga Pol, que va estar a prova al Begues l’any pasat i que finalment va acabar fitxant pel Sitges. Aquest any es rumorejava sobre la possibilitat de que juguès a l’equip beguetà, però sembla que finalment no es va arribar a un acord. Sens dubte un partit difícil per anar obrint boca…

El següent partit serà el dimecres 17 d’agost, però en aquest cas el rival està encara per concretar.

El dissabte 20 d’agost el Begues rebrà a les 20.00 hores a l’equip juvenil del C.F. Gavà. Aquest serà un partit de retrobament per l’entrenador Javier Galiot. Recordem que aquest va ser l’equip que la temporada passada va dirigir l’ara entrenador beguetà. També serà especial pels nombrosos jugadors que aquest any jugaran al Begues procedents del juvenil gavanenc. Les categories inferiors del Gavà sempre s’han caracteritzat pel seu bon tracte de la pilota. Tot i la diferència d’edat, segur que no serà fàcil guanyar als “infants”.

El dimecres 24 d’agost el Begues es desplaça a Viladecans per enfrontar-se a l’equip blanc-i-vermell a les 20.30 hores (primera catalana). Un altre partit d’alt voltatge, on ja amb dues setmanes d’entrenaments, es podrà començar a avaluar el potencial real de l’equip.

Fins el diumenge 28 d’agost no podrem tornar a veure als nostres jugadors al municipal. Llavors s’organitza un atractiu torneig 3x1, on participaran el Ribes i el Santa Coloma de Cervelló.

El dijous 1 de setembre el Begues rebrà a les 20.00 hores al C.E. Manresa Sens dubte a 10 dies per l’inici de la lliga, en aquest partit ja podrem entrveure quins seran els jugadors que es poden perfilar per l’onze titular de cara a l’estrena lliguera.

Finalment, el diumenge 4 de setembre  es rebrà al Sant Ignasi a les 12.00 hores en el municipal. Darrer partit per fer proves, assatjar l’estratègia i acavar d’ajustar els mecanismes que l’equip haurà de posar en pràctica el cap de setmana següent davant l’Unificación Bellvitge.

Encertada planificació de pretemporada al meu entrendre:
1).- molts partits contra equips molts competitius, que ben segur ajudaran als nostres jugadors a preparar aquest difícil i històric any en la segona catalana.
2).- entre mig d’aquests enfrontaments, els jugadors i cos tècnic tenen nombrosos entrenaments per posar a punt els aspectos físics, tècnics i tàctics. Seran entre 3 i 4 entrenos setmanals, que exigiran molta dedicació al nostres.

 Ànims a tots i a treballar amb molta força i il·lusió!!



No hay comentarios: