Seguidores

lunes, 22 de agosto de 2011

La permanència i no patir és l’objectiu

Desprès d’una setmana amb l’enquesta oberta, el resultat ha estat clar i contundent. Amb la participació de 20 persones, a la pregunta de: “quin hauria de ser l'objectiu del primer equip del CF Begues per aquesta temporada?” el 35% dels enquestats opinen que la permanència és la prioritat per aquesta temporada. La meitat (50%) creu que estar en la zona tranquila seria una classificació raonable. Més agosserats han estat els que creuen que la zona alta (5%) o l’ascens (10%) ha de ser l’objectiu al llarg de la temporada.

Per tant, veiem que els seguidors beguetans són prudents en l’estrena de l’equip en la nova categoría, i amb una àmplia majoria (85%), consideren que assentar l’equip a la segona catalana és el que toca fer aquest any.

Gràcies per la vostra participació. A veure si la web del CF Begues -amb més poder de convocatoria- fes també aquesta enquesta, i així contrastar els resultats obtinguts en aquest blog.

Ara us convido a participar en la següent enquesta. Aquesta vegada la deixaré més temps, a veure si així vota més gent i tenim una representació més àmplia.

2 comentarios:

andy dijo...

http://cfgava.blogspot.com/2011/08/rulo-jugara-en-el-begues.html

En el blog del Gavà de hacen eco del fichaje de Raúl por el Begues

Y diría... que el que escribe esos artículos en el blog del Gavà es seguidor de tu blog pepelu, un tal havok.

saludos

José Luis Sola dijo...

Y quien es havok?