Seguidores

sábado, 14 de enero de 2012

Torna el futbol al Municipal en aquest 2012!

Ja tornem a ser aquí! Per fi, després d'unes quantes setmanes sense futbol, la pilota tornarà a rodar demà a partir de les 12h en el Municipal, en partit que enfrontarà al primer equip del Begues amb el Can Vidalet d'Esplugues.
Els visitants, a la part alta de la classificació tot i ser un equip recent ascendit com el Begues, porta un linia de resultats molt regular. Segur que posaran les coses ben difícils al nostre equip.

Per part del Begues, el locals miraran de trencar una ratxa de 9 jornades consecutives sense vèncer. Espero que el sopar d'ahir hagi servit per fer més pinya, però fins i tot un sopar d'equip és motiu per trencar una altra ratxa: últimament la setmana que hi ha sopar no es guanya en aquell cap de setmana. Penúltim partit de l'anada, i últim partit com a locals abans d'acabar la primera volta.

Durant aquestes vancances de nadal, els jugadors beguetans no han parat d'entrenar,. Esperem que no passi factura la falta de ritme demà, contra un rival molt complicat. La convocatòria està formada per:

- Porters: Nil y Jordi.
- Defenses: Vendrell, Ernest, Albert, Cristian, Cesc, Gómez,.
- Migcampistes: Axel, Marc G., Alex, Edgar, Poti.
- Davanters: Edu, Martí, Dume, Andy, Uri.

Han quedat fora aquesta setmana Tutu per deicisió tècnica; Gonzalo per falta d'asistència  a entrenos; Raul tocat de l'esquena; Guillem per compromisos particulars; Pol que s'ha desvinculat recentment del club, i per tant, ja no forma part de la plantilla del CF Begues.

Tinc ganes que arribi demà per animar a l'equip i veure un bon partit. Però sobretot, per veure si aconseguim els tres punts d'una vegada!

No hay comentarios: