Seguidores

miércoles, 25 de enero de 2012

El primer equip treu un "excel·lent" el 2011.

Ja fa dies que es va tancar el termini per poder votar en l'enquesta sobre la valoració del primer equip del CF durant l'any 2011, però el dia té 24 hores, i no arribo a tot!

Ara que tinc una estoneta, aprofito per repassar els resultats de l'enquesta. En termes general les notes que s'han donat al primer equip han estat molt bones. El 19% dels participants (3 vots) li donen "matrícula". La majoria dels enquestats (44%) qualifiquen l'any 2011 com a "excel·lent". El 25% (4 vots) creuen que la nota més justa és un notable. També hi ha gent molt exigent, ja que hi ha 1 vot per un "bé", i fins i tot 1 vot per un "aprovat" ajustadet. La participació aquesta ocasió ha estat de 16 vots. Moltes gràcies per la vostra participació, i us animo a votar en la següent qüestió.

Seguint el fil d'aquesta enquesta, l'any 2011 ja és passat, i tot just acabem de finalitzar l'anada de la lliga. El nostre equip es situa vuité a la classificació amb 25 punts. Aquest proper diumenge ens visita l'Unificación Bellvitge, que ens va derrotar per 2-1 en el primer partit de la història del Begues a segona catalana. L'equip ha de continuar sumant punts per assolir l'objectiu de la permanència, i no patir massa. Creieu que serà capaç de superar aquests 25 punts en la tornada de la competició?

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Que passa al blog, el trobo una mica abandonat, es troba a faltar l'informacio del primer equip

Futbol Beguetà dijo...

Doncs si, portava un temps sense actualitzar. Però per tenir informació detallada del club, en la web oficial està genial. Gràcies per l'interés!