Seguidores

miércoles, 7 de diciembre de 2011

Resultats de l'enquesta sobre les aspiracions de l'equip femení

Havent expirat el termini per votar en la darrera enquesta proposada, a la pregunta de: "quin hauria de ser l'objectiu per aquesta temporada de l'equip femení? " les respostes no donen lloc a cap mena de discussió  . Majoria absoluta (96% dels participants) que opinen que aquest primer any de futbol 11 el més importnat és agafar experiència i aprendre. Solament hi ha un vot (4% dels enquestats) que s'ha despenjat dient que l'objectiu ha de ser l'ascens! En terminologia estadística crec que d'això se'n diu "valor atípic", i per tant, no s'ha de tenir en consideració. Realment, la majoria ha estat tan abrumadora que ara em qüestiono si la pregunta (o les possibles respostes) era la idònia.

Dels resultats m'esperava algun percentatge més elevat en alguna reposta un xic més ambiciosa, i més veient que la classificació de l'equip és acceptable, tenint en consideració la inexperiència de les nostres jugadores.

Gràcies a tos el participants, que amb aquesta enquesta s'ha arribat al sostre de votants: 25! Moltes gràcies de tot cor! Espero que amb la següent enquesta s'arrivi a aquesta participació, o fins i tot es superi. Abordarem una secció que fins el moment (per falta de temps) encara no li he donat molta bola, però que no dubteu que ens els propers mesos intentaré fer un seguiment més intens. Què tal si opinem sobre l'equip dels veterans?

No hay comentarios: