Seguidores

viernes, 23 de diciembre de 2011

Resultat enquesta sobre el veterans

Fluixeta participació en aquesta darrera enquesta plantejada. Solament 10 vots, que si treiem el meu, 9 participacions...realment decepcionant. Gràcies a la gent que ha votat. Si no fos per vosaltres, fins i tot em plantejaria retirar aquest apartat del blog, que personalment m'agrada molt.

En tot cas, analitzem una miqueta els resultats. A la pregunta de: " Com creieu que s'hauria d'organitzar l'equip de veterans la temporada vinent? ", 4 persones creuen que ja es podria anar pensant en competir oficialment. Contràriament 4 persones opinen que encara és d'hora per "formalitzar" aquesta secció competitivament, i que amb els amistosos que es van programant al llarg de la temporada n'hi ha prou. Per últim 2 persones opinen que la secció de veterans no hauria de formar part de l'organització del CF Begues. Com podeu apreciar els resultats són molt dispars. Juntament amb la baixa participació, qualsevol conclussió que es vulgui extreure crec que seria aventurar-se massa. El que si em sap greu és que hagi gent que cregui que els veterans no tenen lloc en aquesta entitat. Realment no ho entcenc...

Bé, doncs la següent enquesta tornarà a tractar tema del primer equip. En aquestes dates, quan l'any està més mort que viu, és molt clàssic fer balanç (esportivament parlant). Així doncs, quina nota li donaríeu al primer equip del Begues en aquest any 2011?

No hay comentarios: