Seguidores

viernes, 30 de marzo de 2012

Diumenge el Begues rep el tercer classificat: La Munia.

Aquest diumenge el CF Begues té un d'aquells partits realment complicats. Rep al tercer classificat, La Munia, on els visitants saltaran al Municipal després de perdre el derbi comarcal contra el Moja la setmana passada, i allunyar-se una mica de la segona posició que ocupa el Sant Cugat Esport.

El nostre equip té la dificultat afegida de les nombroses baixes, cosa que complica a Javier Galiot formar una convocatòria completa. De fet, segurament s'haurà tirar del B una altra vegada per arribar als 18 jugadors. Guillem té molts números de tornar a disputar minuts amb el primer equip.

Una efemèride molt importat:
 si l'Uri marca, arribarà als 100 gols amb
 la samarreta beguetana (la única que ha
vestit des de que juga a futbol).
 Tot un orgull per l'afició i pels que hem
 compartit vesturi amb ell.
El partit és sumament important per tots dos conjunts: el Begues ve de perdre per 3-0 contra un dels equips en zona de descens, i és importantíssim sumar els 3 punts per arribar a l'aturada de Setmana Santa amb un bon coixí respecte les places de descens, i remuntar alguna posició en la classificació si fos possible. Com ja he comentat abans, La Munia arriba a Begues amb l'obligació imperiosa de guanyar. Si vol seguir mantenint la lluita per la segona posició solament li val la victoria. En l'anada del campionat els penedesencs es van imposar per 1-0 (gol de penal), que fa justícia als seus números en la competició: és un equip que no fa gaires gols, però en rep molt pocs. Així que una de les claus segurament pot ser la fortalesa defensiva beguetena. Arribar al descans sense rebre cap gol ha de ser prioritari. Si al començament de la segona meitat els visitants no aconsegueixen batre la nostra porteria, ben segur que començaran els nervis, les precipitacions i deixaran més espais en la seva rocosa defensa. És un partit que s'ha de treure profit del factor psicològic del marcador. Veterania i experiència en tenim per fer-ho. En contra, si s'adelanten en el marcador, serà molt complicat capgirar el resultat tal i com va passar en el partit de l'anada.

Es preveu un diumenge molt assolejat. Talismà Radio Begues hi serà. L'afició segur que no fallará. Ara li toca als nostres jugadors i tècnics. Tots esperem lo millor de vosaltres! (porra particular: Begues 2, La Munia 0; gols d'Uri i Andy).

No hay comentarios: