Seguidores

sábado, 3 de marzo de 2012

Confiança en millorar la puntuació de l'anada

Ja fa uns dies que es va esgotar el termini per votar en l'enquesta vigent. Aprofitant el final de l'anada del campionat, es va preguntar sobre les expectatives de la gent respecte el primer equip de cara a la tornada de la lliga. Cal dir que la participació no ha estat de les més altes (9). Tot i aixó, els resultats són bastant clars: la majoria dels participants (66 %) opinen que en la tornada es faran més punts que en l'anada (25 punts). El 22 % creuen que no es superarà aquesta marca, mentres que una persona creu que es farà exactament la mateixa puntuació.

De moment, s'han jugat 4 partits de la tornada, on s'han sumat 5 punts. Durant aquests mateixos partits en l'anada es van aconseguir 9, així que de moment anem 4 punts per sota. Per tant ja se sap el que toca a partir d'ara: agafar una ratxa de victòries per compensar aquests 5 punts (com a mínim)! El partit d'aquest diumenge contra el cuer és propici per iniciar una ratxa de victòries consecutives, però no ens podem refiar, que ja veiem que en aquesta categoria tots els equips van molt fort i tenen les seves armes. Doncs...AL LORO!

En la següent enquesta preguntaré sobre les baixes del primer equip, i els moviments de jugadors amb el B que ha hagut darrerament. Animeu-vos a participar!

No hay comentarios: