Seguidores

domingo, 11 de diciembre de 2011

Partit del veterans al Municipal

Marc i Edgar centrals titulars
Feia temps que volia anar a veure un partit del veterans, però entre els compromisos familiars, i anar a veure l'A o el B, fins avui no havia pogut. Quan he arribat al Municipal ja s'havien jugat 5 minuts de partit, però per sort, encara es mantenia el 0-0 en el marcador. No m'havia perdut cap gol! L'equip rival no sé quin equip era, però he pogut reconèixer bastanta gent de Begues. Els nostres molts ex-jugadors que van jugar en el primer equip, o en les categories inferiors del club: Edgar, Marc Guasch, Jordi Tutu, Litus, Gudy, Félix Miró, Sergio, Ramiro, Xavi Ponce, Pere Viñas. D'altres els coneixia de vista, i d'altres mai els havia vist per Begues.  A la graderia bàsicament els familiars dels jugadors d'un i altre equip, amb un bon ambient familiar. Es comentava més el partit Madrid-Barça que es jugaria per la nit, que el partit que s'estava disputant!

Celebració d'un dels gols beguetans.
Futbolísitcament poca cosa a dir. M'han bastat 25 minuts per veure 4 gols del Begues i adonarme que no era el millor dia per comprovar el nivell real dels nostres. Al Begues li bastava la seva superioritat física per dominar al rival. Partit de costellada, per passar's-ho bé i fer una mica d'esport. Suposo que aquesta és la intenció dels veterans, però m'hagués agradat haver vist més competitivitat. Segurament és que no he escollit bé el dia...

Xavi Ponce controla davant un defensa rival.
M'han comentat que el resultat final ha estat 8 o 9 a 0 a favor del beguetans. Provaré un altre dia, i m'agradaria veure altres ex-jugadors amb els que he compartit vestuari. No sé si estan entrenant, però tant de bo d'aquí a poc temps es pugui formalitzar un equip de veterans, tot d'ex-jugadors, que competeixi regularment en una lliga. De moment ja està molt bé l'esforç i la iniciativa d'aquest grup per promocionar una secció que fins el moment es limitava a jugar partidets de Festa Major.