Seguidores

martes, 22 de noviembre de 2011

El bon inici de campionat del primer equip del Begues no és degut a un calendari favorable

Girem pàgina sobre el partit del Begues contra el Sant Cugat Esport, i tractem el tema de l'enquesta plantejada fa un parell de setmanes.Un cop exhaurit el termini per votar en l'enquesta, els resultats obtinguts han estat molt contundents. A la pregunta de: "Creieu que l'actual classificació del primer equip del CF Begues (zona alta) es degut a un calendari favorable a l'inici de temporada?", un 74% dels participants consideren que la bona classificació és exclusivament degut al bon joc de l'equip. La resta de participants, un 26%, consideren que el calendari si ha afavorit l'equip, i al començament del campionat ens hem enfrentat als equips de menys nivell.

Està clar que quan es va posar la pregunta de l'enquesta, la classificació del Begues era millor que l'actual. Pot ser hores d'ara plantejar la mateixa qüestió no donaria els mateixos resultats, ja que la ratxa de resultats influiria d'una altra manera en l'opinió de la gent. En tot cas, haurem d'esperar unes quantes jornades més per veure l'evolució real de l'equip, que tant de bó aconsegueixi tornar pel camí de la victòries el més aviat possible.

Per primera vegada plantejaré una enquesta sobre l'equip femení del club. Al igual que el primer equip, i del B, preguntaré sobre les espectatives de classificació de les noies d'Àxel i de Joan.

Gràcies per la vostra participació de l'anterior enquesta i animeu-vos a votar en la nova pregunta!

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Es nota que falta gent important últimament

Futbol Beguetà dijo...

Buuufff... a veces lo poneis complicado....puedo "intuir" a que te puedes referir, pero tu comentario es tan escueto...podrías ser más explícito?