Seguidores

domingo, 8 de abril de 2012

Lectura positiva dels moviments de plantilla entre A i B.

Ja fa uns dies que es va acabar el termini per participar en l'enquesta proposada per conèixer la vostra opinió sobre els darrers moviments de plantilla que s'havien donat al primer equip i en el B. La incompatibilitat dels horaris d'entrenament i d'estudis/feina van fer que Edgar,Gonzalo i Dume haguéssin de deixar la disciplina del primer equip. Guillem va anar amb el B per no poder assistir als entrenaments. Pol va canviar els aires beguetans pels de Castelldefels. Per contrarestar aquestes baixes Carlos Jiménez i Miki van pujar del B al A. Amb aquestes circumstàncies es va plantejar la pregunta de l'enquesta: "Com valores les baixes en el primer equip, i els reforços amb jugadors del B?"

Tothom li veu alguna cosa positiva a la situació inesperada del moviment de jugadors. Está molt bé que hagi gairebé dues terceres parts vegin positiu l'ascens de jugadors del B, i la confiança que generen.

Durant el període de votacions, a més es va produïr una altre baixa. Raúl fitxava pel Viladecans de forma sobtada. El jugador de Gavà es marxava precipitadament a un equip de primera catalana que està en posicions de descens, i que si les coses no canvien gaire, l'any vinent ens visitarà al Municipal. O molt malament es deuria sentir al nostre club, o l'oferta de Vila hauria de ser ben sucosa per tal que ens deixès en aquesta fase de la temporada tan decisiva. Tal i com va comentar Javier Galiot al Pilota Llarga Total de Ràdio Begues aquesta setmana pasada, crec que analtzant la trajectòria del jugador al nostre club, el balanç global es podria resumir en que el Begues li ha donat més a Raúl, que Raúl al Begues. Ben és cert que ningú dubta de la gran qualitat del migcampista, però la seva discintinuïtat en el joc degut a les successives lesions no li han permès brillar al nostre conjunt com s'esperava. Aquesta no és la manera d'abandonar el Begues. aquestes situacions em plantejo vàries preguntes: li donaríeu fàcilment la baixa al jugador? Demanarieu alguna compensació? En categoria d'aficionats les respostes poden ser molt variades, i en qualsevol cas no són fàcils.

En conseqüència, el debut de nous jugadors al primer equip provinents del juvenil i del B s'estan accelerant últimament: Gerard (juvenil), i Fontova  (del B), més el retorn de Guillem. I crec que no serán els últims. De moment els nouvinguts estan oferint unes prestacions molt bones.

Seguint el fil dels plantejaments que se m'han passat pel cap després de la marxa de Raúl al Viladecans, presentaré la següent enquesta. Us animeu a participar?

No hay comentarios: